Voetbalschool Brielle

Voetbalschool Brielle

Ben jij een voetballer en wil je jezelf verbeteren? Dan ben je bij Techniek Trainer Rotterdam aan het juiste adres! Als voetbalschool in de buurt van Brielle en omstreken, helpen we kinderen en jongeren om hogere prestaties te leveren binnen voetbal. Samen gaan we ons bezighouden met dribbelen, kappen & draaien, passen, kijkgedrag, aannames en afronden. Door het blijven herhalen van bepaalde oefeningen verbetert niet alleen de techniek maar ook het zelfvertrouwen van de spelers. Dit zal vervolgens resulteren en in hogere prestaties tijdens de wedstrijden.

Onze mogelijkheden

Bij ons kun je kiezen uit individuele training, duo-training of small grouptraining. Welke keuze je maakt ligt volledig bij jezelf. We komen graag in contact om te luisteren naar de wensen en op zoek te gaan naar een passende trainingsvorm. Zo kun je je bijvoorbeeld samen met je voetbalmaatje aanmelden of je aanmelden bij een groep met nieuwe mensen. Het geven van techniektrainingen is niet het enige wat wij als voetbalschool in de buurt van Brielle doen, zo kun je bij ons ook je soccerparty vieren, wedstrijdanalyse laten uitvoeren, deelnemen aan een van onze evenementen of je peuter al laten beginnen met voetbal voordat die 4 jaar is geworden.

Kom jouw voetbal skills verbeteren bij onze voetbalschool in de buurt van Brielle en omstreken!

Ben je benieuwd geworden naar onze mogelijkheden en ben je er helemaal klaar voor om je voetbalskills te verbeteren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je bij onze voetbalschool in de buurt van Brielle te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Voetbalschool

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).