Voetbal trainer Rotterdam

Voetbal trainer Rotterdam

Droom je ervan om profvoetballer te worden? Dan kan hard trainen natuurlijk niet ontbreken. Bij onze voetbalschool helpen we je bij het ontwikkelen en verbeteren van je technieken. Onze voetbal trainer in de buurt van Rotterdam   kijkt waar je zwakke plekken liggen en luistert naar jouw problemen. Samen zorgen we ervoor dat de technieken worden verbeterd en het zelfvertrouwen groeit. Dit alles doen we op een leuke en interactieve manier. Bij ons kun je zelf kiezen of je dit in een privé-, duo- of smallgroup-vorm wilt doen.

Peuter Panna

In de buurt van Rotterdam helpt onze voetbal trainer niet alleen kinderen en jongeren met het verbeteren van technieken. Wij staan namelijk ook klaar voor de peuters die nog niet mogen deelnemen aan een team op de voetbalvereniging.  Voor hun bieden wij Peuter Panna. Dit is een uniek peuterprogramma in de zaal, ontworpen om de fysieke ontwikkeling van het kind gestructureerd te stimuleren op een speelse manier. Ben je benieuwd geworden wat dit precies inhoudt en wat wij nog meer aanbieden? Neem dan vooral een kijkje op onze website!

In de buurt van Rotterdam helpt onze voetbal trainer je graag!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij als voetbal trainer in de buurt van Rotterdam aanbieden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Voetbal trainer

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).