Voetbal academie Ridderkerk

Voetbal academie Ridderkerk

Met veel plezier werken aan technieken, dit klinkt goed toch? Bij onze voetbal academie in de buurt van Ridderkerk is dit mogelijk! Wij staan klaar om spelers te helpen bij het verbeteren van hun technieken. Denk hierbij aan dribbelen, passen, aannemen en afronden. Het is bij ons ook belangrijk dat dit gebeurt met plezier. Wij zorgen ervoor dat de training altijd op een leuke manier word ingedeeld en daarmee garant staat voor plezier.

Vier ook jouw feestje bij ons!

Het geven van trainingen is niet het enige wat we doen. Zo kun je bij onze voetbal academie in de buurt van Ridderkerk ook je soccerparty geven. Ben jij tussen de 5 en 12 jaar oud, dan kun je jouw feestje bij ons geven. Meer informatie hierover is te vinden op onze website. Ook voor ontwikkeling staan wij klaar, zo bieden wij de peuter panna aan. Dit is een voetbalprogramma in de zaal waarbij wij kinderen van 2-4 stimuleren tijdens de fysieke ontwikkeling. Ook hierover is meer informatie te vinden op onze website. Op onze website kun je ook lezen over onze andere evenementen en onze wedstrijd analyse.

Kom jouw voetbal skills verbeteren bij onze voetbal academie in de buurt van Ridderkerk en omstreken!

Ben je benieuwd geworden naar onze voetbal academie in de buurt van Ridderkerk en ben je er helemaal klaar voor om je voetbalskills te verbeteren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Voetbal academie

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).