Techniek training Zwijndrecht

Techniek training Zwijndrecht

Ontdek de sleutel tot succes op het voetbalveld met onze techniek training in de buurt van Zwijndrecht en omstreken. Wij geloven dat goede techniek leidt tot betere prestaties op het veld. Het maakt bij ons niet uit of het je droom is om profvoetballer te worden of dat je gewoon beter wilt worden, onze trainingen zijn ontworpen om je te helpen zo goed mogelijk te worden en je eigen doelen te behalen. Wij vullen dit in op een interactieve manier waarbij plezier een belangrijke rol speelt.

Jullie doelen zijn onze prioriteit

Tijdens onze techniek training in de buurt van Zwijndrecht voeren we verschillende oefeningen uit om je spel te verbeteren. Onze trainingen zijn leuk en interactief, en we geven elke speler persoonlijke aandacht. Of je nu je techniek wilt verbeteren of zelfvertrouwen wilt opbouwen, onze trainers zijn er om je te helpen. Of je nu liever alleen traint, met een groep, of allebei, bij ons kun je leren en plezier hebben. We denken dat met hard werken en goede begeleiding alles mogelijk is.

Volg onze techniek training in de buurt van Zwijndrecht voor het verbeteren van je technieken!

Ben je benieuwd geworden naar onze techniek training in de buurt van Zwijndrecht en ben je er helemaal klaar voor om je voetbalskills te verbeteren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Techniek training

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).