Techniek trainer Nissewaard

Techniek trainer Nissewaard

Ben jij op zoek naar een trainer die je kan helpen met het ontwikkelen van je technieken? Dan ben je bij Techniek Trainer Rotterdam aan het juiste adres! Onze techniek trainer in de buurt van Nissewaard helpt jou om je doelen binnen het voetbal te behalen. Daarbij richten we ons op het ontwikkelen en verfijnen van de technische vaardigheden. Dit omvat een breed scala aan aspecten zoals, balcontrole, beweging zonder bal, schieten, aannemen, en nog veel  meer. Wij focussen ons op de punten waar de speler zich in wilt verbeteren, ook geven wij onze adviezen om het beste resultaat te behalen.

Het uiterste bereiken

Door het blijven herhalen van verschillende oefeningen krijgen de spelers veel zelfvertrouwen. Dat resulteert zich in dat spelers de geleerde technieken durven toe te passen in situaties die zich in de wedstrijden voordoen. Langskomen bij onze techniek trainer in de buurt van Nissewaard zorgt niet alleen voor een betere techniek, het levert namelijk ook een grote dosis aan plezier op. Alle trainingen worden uitgevoerd op een interactieve en speelse manier, wat ervoor zorgt dat de spelers altijd het meeste uit zichzelf halen op een leuke manier.

Onze techniek trainer in de buurt van Nissewaard helpt je graag tijdens het verbeteren van je technieken!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij als techniek trainer in de buurt van Nissewaard aanbieden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Techniek trainer

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).