Privé voetbaltraining Barendrecht

Privé voetbaltraining Barendrecht

Privé voetbaltraining in de buurt van Barendrecht biedt vaak de nodige individuele aandacht die binnen een teamsetting soms ontbreekt. Bij Techniek Trainer Rotterdam begrijpen we dit belang als geen ander. Onze privétrainingen zijn volledig op maat gemaakt, gericht op het verbeteren van jouw specifieke technieken en vaardigheden. Met onze toegewijde begeleiding kun je werken aan alle aspecten van je spel, waarbij we ons volledig richten op jouw behoeften en doelen. Of het nu gaat om balcontrole, passing, dribbelen of iets anders, wij staan klaar om je te helpen jouw potentieel te maximaliseren.

Wat doen we tijdens zo’n training?

Tijdens onze privé voetbaltraining in de omgeving van Barendrecht staat jouw ontwikkeling als speler centraal. We streven ernaar om jou te helpen groeien en nog beter te worden, met plezier als belangrijkste uitgangspunt. Ongeacht je niveau begeleiden we je met toewijding en passie. We luisteren naar jouw wensen en doelen en kijken samen naar wat er nog verbeterd kan worden. Onze trainingen zijn gericht op een breed scala aan technieken, zoals passen, dribbelen, schieten en aannemen. Door middel van analyse van je huidige vaardigheden en gerichte oefeningen zorgen we voor een plezierige en leerzame ervaring, waarbij we samen werken aan jouw groei als speler.

Volg in de buurt van Barendrecht bij ons een privé voetbaltraining!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een privé voetbaltraining in de buurt van Barendrecht en omstreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Privé voetbaltraining

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).