Privé voetbaltrainer Dordrecht

Privé voetbaltrainer Dordrecht

Als je op zoek bent naar een privé voetbaltrainer in de buurt van Dordrecht ben je bij Techniek Trainer Rotterdam aan het juiste adres! Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden en te helpen je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu wat extra aandacht nodig hebt om specifieke technieken te verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en leerzame trainingservaring, wij bieden de ondersteuning die je zoekt. In een teamomgeving kan het soms lastig zijn om de individuele aandacht te krijgen die nodig is, daarom verwelkomen we je graag voor een persoonlijke en gezellige trainingssessie bij ons.

Wat kun je verwachten van een training?

Tijdens onze trainingssessies beginnen we met het identificeren van de verbeterpunten. Of je ze nu zelf aanwijst of dat wij ze opmerken als trainers, we richten ons op het verfijnen van jouw technieken. Met een combinatie van jouw input en onze expertise, werken we aan het verbeteren van verschillende aspecten van je spel. Of het nu gaat om passes, draaibewegingen, dribbelen, kapbewegingen, het verbeteren van je kijkgedrag of het afronden, elke sessie is gericht op het stimuleren van jouw ontwikkeling op een leuke en leerzame manier. Voor een goede privé voetbaltrainer in de buurt van Dordrecht ben je bij ons aan het juiste adres!

De beste privé voetbaltrainer in de omgeving van Dordrecht vind je bij ons!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een privé voetbaltrainer in de buurt van Dordrecht en omstreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Privé voetbaltrainer

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).