Privé training voetbal Nissewaard

Privé training voetbal Nissewaard

Wij begrijpen dat de individuele begeleiding binnen een team soms mist. De trainers zijn immers vaak vrijwilligers die misschien niet eens zoveel afweten van de technieken binnen voetbal. Daarom zijn wij er bij Techniek Trainer Rotterdam om alle technieken haarfijn uit te leggen en te verbeteren. Dit kan doormiddel van een privé training voetbal in de buurt van Nissewaard en omstreken. Tijdens deze training bekijken we je zwakke punten en gaan we hiermee aan de slag. We doen dit op een leuke manier waarbij plezier op 1 staat.

Waar houden wij ons mee bezig tijdens de training?

Tijdens een privé training voetbal in de buurt van Nissewaard richten wij ons volledig op jou als individuele speler. Een groot voordeel hiervan is dat wij de training volledig kunnen aanpassen naar jouw niveau. Hierbij houden we rekening met de technieken die je zelf wilt verbeteren en kijken we naar welke punten wij denken dat je kunt verbeteren. De trainer zal je zwakke punten snel analyseren en je helpen deze te verbeteren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden als je liever met meer traint, of samen met je voetbal maatje wilt komen. Alles hierover wint je op onze site!

Volg bij ons in de buurt van Nissewaard een privé training voetbal!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een voetbal privé training in de buurt van Nissewaard en omstreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Privé training voetbal

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).