Peutervoetbal

Peutervoetbal

Peutervoetbal is de ideale activiteit voor jonge kinderen die graag bewegen en plezier hebben met een bal. Speciaal ontworpen voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, bieden wij peutervoetballessen aan op woensdagochtend. Tijdens deze 45 minuten durende sessies op onze locatie aan het Polderplein 26 in Rotterdam, kunnen peuters hun energie kwijt terwijl ze spelenderwijs kennismaken met de basisprincipes van voetbal. Onze deskundige trainers zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin peuters hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen en sociale interactie kunnen bevorderen.

Wat maakt het bijzonder?

Wat ons peutervoetbal programma bijzonder maakt, is onze focus op de speelse ontwikkeling van de fysieke en motorische vaardigheden van jonge kinderen. Onze trainingen vinden plaats in een zaal, waar we ons richten op het bevorderen van de algehele bewegingsvaardigheden, coördinatie en balans van de peuters. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elke peuter op zijn of haar eigen manier wordt begeleid, met aandacht voor individuele behoeften en vooruitgang. Bovendien zijn ouders van harte welkom om actief deel te nemen, waardoor het een inclusieve en gezellige ervaring wordt voor het hele gezin.

Wij bieden peutervoetbal voor de kleintjes!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor de peutervoetbal? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons en de kleine in de zaal. Dit zal niet alleen de motoriek en balans verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van alleen thuis te voetballen kan dit nu ook met leeftijdsgenootjes en trainers. Welke kleine voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Peutervoetbal

Contactgegevens

Oldegaarde 251
3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).