Peuter panna

Peuter panna

Peuter panna biedt een perfecte gelegenheid voor jonge kinderen die dol zijn op bewegen en plezier beleven met een bal. Gericht op peuters tussen 2 en 4 jaar, organiseren wij op woensdagochtend peutervoetballessen op onze locatie op het Polderplein 26 in Rotterdam. Gedurende deze sessies van 45 minuten kunnen peuters hun energie kwijt terwijl ze op een speelse manier kennismaken met de basisprincipes van voetbal. Onze ervaren trainers creƫren een veilige en uitdagende omgeving waarin peuters hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen en sociale interactie kunnen bevorderen.

Een bijzonder programma

Wat ons peuter panna programma zo uniek maakt, is onze toewijding aan de speelse ontwikkeling van de fysieke en motorische vaardigheden van jonge kinderen. In onze zaalgerichte trainingen staat de bevordering van algehele bewegingsvaardigheden, coƶrdinatie en balans van peuters centraal. Onze deskundige trainers zorgen ervoor dat elke peuter op een gepersonaliseerde manier wordt begeleid, met oog voor individuele behoeften en vooruitgang. Bovendien nodigen we ouders van harte uit om actief deel te nemen, wat resulteert in een inclusieve en gezellige ervaring.

Peuter panna voor de kleintjes!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor peuter panna? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons en de kleine in de zaal. Dit zal niet alleen de motoriek en balans verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van alleen thuis te voetballen kan dit nu ook met leeftijdsgenootjes en trainers. Welke kleine voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Peuter panna

Contactgegevens

Oldegaarde 251
3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).