Voetbal training Nissewaard

Voetbal training Nissewaard

Zit jij op voetbal en vind je twee keer voetbal training per week niet genoeg? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bij Techniek Trainer Rotterdam kun je privé, duo of small grouptrainingen volgen. Dit betekent dat je niet langer twee keer per week op het veld staat, maar dit mag worden uitgebreid naar drie keer per week. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier, maar draait ook om het verbeteren van technieken. Tijdens onze voetbal training in de buurt van Nissewaard   leer je handelingen op het veld te verbeteren, wat niet alleen de techniek zal verbeteren, maar ook het zelfvertrouwen. Dit zal vervolgens leiden tot betere resultaten tijdens de wedstrijd.

Waar houden wij ons tijdens de training mee bezig?

Tijdens onze voetbal training in de buurt van Nissewaard houden wij ons bezig met de volgende handelingen;

 • Dribbelen
 • Kappen/ draaien
 • Passen
 • Kijkgedrag
 • Aannames
 • Afronden

De training wordt aangepast aan jullie niveau en jullie wens is ons doel. We willen samen met jou werken aan de aspecten waar je moeite mee hebt en zullen ook advies geven. Zo zorgen we er samen voor dat jij tijdens de wedstrijd iedereen voorbij speelt!

Volg onze voetbal training in de buurt van Nissewaard voor het verbeteren van je technieken!

Ben je benieuwd geworden naar onze voetbal training in de buurt van Nissewaard en ben je er helemaal klaar voor om je voetbalskills te verbeteren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Voetbal training

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

  Ik wil me aanmelden voor:

  Gevonden via:

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).