Individuele voetbaltraining Poortugaal

Individuele voetbaltraining Poortugaal

Individuele voetbaltraining in de omgeving van Poortugaal biedt de mogelijkheid om specifieke technieken beter te oefenen en onder controle te krijgen. In tegenstelling tot reguliere teamtrainingen, waar de focus meer verspreid is, leggen we tijdens deze sessies de nadruk op het verfijnen van bepaalde vaardigheden. Of het nu gaat om het verbeteren van je dribbel, schotprecisie of tactische inzicht, onze individuele trainingen zijn ontworpen om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Met gerichte begeleiding en aandacht voor detail helpen we je om je spel naar een hoger niveau te tillen en zelfvertrouwen op te bouwen op het veld.

Wat gaan we doen?

Tijdens onze individuele voetbaltraining in de buurt van Poortugaal beginnen we met een overleg tussen jou en de trainer, waarin je aangeeft welke specifieke aspecten je wilt oefenen en verbeteren. Vervolgens gaan we aan de slag met leuke en uitdagende oefeningen die gericht zijn op jouw doelen. De trainer zal ook extra aandacht besteden aan gebieden waar verbetering mogelijk is, waardoor je uitgedaagd wordt om je zwakkere punten aan te pakken. We zullen verschillende oefeningen uitvoeren, waaronder passen, kappen/draaien, het verbeteren van je kijkgedrag en afronden. Kortom, we streven ernaar om een ​​complete trainingservaring te bieden die al je vaardigheden aanspreekt en verbetert.

Volg bij ons een individuele voetbaltraining!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een individuele voetbaltraining in de buurt van Poortugaal en omgeving? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

Individuele voetbaltraining

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).