BVO voetbal training Rhoon

BVO voetbal training Rhoon

In de buurt van Rhoon streeft Techniek Trainer Rotterdam naar topkwaliteit, vergelijkbaar met BVO voetbal training. Onze gedreven coaches zetten zich in om je naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. We bieden een omgeving waarin jeugdspelers worden ondergedompeld in een uitgebreid leerproces, gericht op de ontwikkeling van technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden. Door middel van intensieve trainingen en gepersonaliseerde begeleiding streven we ernaar om elke speler zijn volledige potentieel te laten bereiken, met als doel hen te vormen tot complete en competente voetballers.

Wat wij nog meer bieden?

Naast dat wij voetbal training op BVO niveau aanbieden in de buurt van Rhoon bieden wij nog veel meer. Voor kinderfeestjes organiseren we bijvoorbeeld ook soccerparty’s voor kinderen tussen 5 en 12 jaar oud die dol zijn op voetballen. Daarnaast hebben we een speciaal peutervoetbalprogramma om de kleintjes op een leuke manier kennis te laten maken met de sport. Voor spelers die hun vaardigheden willen verbeteren, bieden we ook wedstrijdanalyses aan. Onze trainers komen bij een aantal afgesproken wedstrijden kijken en stellen vervolgens een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Tot slot organiseren we diverse leuke voetbalevenementen die je kunt vinden op onze website.

Voetbal training op BVO niveau in de buurt van Rhoon

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor  voetbal training op BVO niveau in de buurt van Rhoon en omstreken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

BVO voetbal training

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).