1 op 1 training voetbal Albrandswaard

1 op 1 training voetbal Albrandswaard

Een 1 op 1 voetbal training in de buurt van Albrandswaard biedt de perfecte kans om vooruitgang te boeken en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Samen met een ervaren en deskundige trainer analyseren we de gebieden waarop je wilt verbeteren, evenals de aspecten die de trainer identificeert voor verdere ontwikkeling. De focus ligt voornamelijk op het verfijnen van technieken zoals passing, dribbelen, kappen en afronden. Ons doel is om jouw progressie te zien, zodat je met meer vertrouwen en zelfverzekerdheid het veld op kunt stappen. Bij ons staat het plezier in de training altijd voorop, omdat we geloven dat dit essentieel is voor effectieve en motiverende vooruitgang.

Wedstrijdanalyse

Als je niet precies weet wat je verbeterpunten zijn of hoe je presteert tijdens wedstrijden, kan een wedstrijdanalyse met de trainer enorm waardevol zijn. Door aanwezig te zijn bij afgesproken wedstrijden krijgt de trainer een duidelijk beeld van jouw spel en kan hij specifieke ontwikkelingsgebieden identificeren. We kunnen zelfs videobeelden maken voor een nog grondiger analyse achteraf. Na de analyse bespreken we persoonlijk de bevindingen en stellen we samen een plan van aanpak op, zodat we in de buurt van Albrandswaard  gericht aan de slag kunnen gaan om jouw doelen te bereiken op de 1 op 1 voetbal training.

De beste 1 op 1 training van voetbal in de buurt van Albrandswaard

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een1 op 1 voetbal training in de buurt van Albrandswaard en omgeving? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en voor je het weet sta je met ons op het veld te trainen. Dit zal niet alleen de techniek en het vertrouwen verbeteren, maar ook het voetbalplezier. In plaats van twee keer per week te trainen met je eigen team, kun je er nu een derde training aan toevoegen. Welke voetballer wil dat nou niet? Om zo snel mogelijk te kunnen starten, kun je je het beste aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Heb je andere vragen dan kun je ons ook mailen naar info@techniektrainerrotterdam.nl of bellen naar 06-22544994. Wij kijken er naar uit om samen met jou het spelplezier en de technieken te verbeteren!

1 op 1 training voetbal

Contactgegevens

Oldegaarde 251 3084 AA Rotterdam

Met plezier werken aan jouw techniek

De Techniek trainer Rotterdam stimuleert de voetballer voetbalhandelingen aan te leren op een manier die bij de voetballer past. Functionele techniek die toegepast wordt in de wedstrijd zonder er bij na te denken. Individuele trainingen of small group, daar waar de voetballer zich lekker bij voelt.

Dribbelen

Kappen / draaien

Passen

Kijkgedrag

Aannames

Afronden

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je nu aan voor een testclinic om te kijken of de techniektrainer jou kan helpen om je te helpen met je ontwikkelpunten !

    Ik wil me aanmelden voor:

    Gevonden via:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).